nieuws

Veilig ademhalen met de Kemira ProFlow 2

bouwbreed Premium

De technische groothandel in industriële applicaties Wiltec vult haar assortiment aan met een hightech adembeschermingsapparaat, de Kemira ProFlow 2. Het apparaat bestaat uit een ergonomisch vormgegeven aanblaasunit die op de rug kan worden gedragen en een geribbelde slang die leidt naar een verwisselbaar masker. De aanblaasunit werkt op een oplaadbare batterij en is voorzien van een digitaal display met informatie over de batterij en het stoffilter. Als de veiligheid niet kan worden gewaarborgd doordat de benodigde luchtstroom niet wordt gerealiseerd, klinkt er bovendien een alarm. De ProFlow is douchebestendig, wat hem geschikt maakt voor gebruik in een omgeving waar sprake is van een bijzonder sterke verontreiniging. Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar, waaronder een breed scala aan filters en een lashelm met automatisch verkleurende vensters.

Wiltec BV, Uden, telefoon (0413) 262938.

Reageer op dit artikel