nieuws

Ontluchten cv terwijl druk op peil blijft

bouwbreed

Watts Ocean BV levert een vulset waarmee de druk in een cv-ketel automatisch op peil kan worden gehouden tijdens het ontluchten. Normaliter zijn er veelal twee monteurs nodig voor het ontluchten van een cv-systeem.

Eén laat de lucht ontsnappen uit de radiator, terwijl de ander de ketel bijvult. Met de Alomat vulset van Watts Ocean wordt een van de twee overbodig. Een monteur sluit de vulset aan, stelt de druk in, opent de waterkraan en heeft vervolgens de handen vrij om de installatie elders in het gebouw te ontluchten. De Alomat zorgt ervoor dat er genoeg water wordt toegevoegd om de druk op de ingestelde waarde te handhaven. Na afloop is de vulset gemakkelijk te demonteren en opnieuw te gebruiken bij een volgende klus.

Watts Ocean BV, Eerbeek, (0313) 673700.

Reageer op dit artikel