nieuws

Toyota wint Britse prijs voor serie vorkheftrucks

bouwbreed Premium

De serie Generation 7 van de vorkheftrucks met verbrandingsmotor van Toyota heeft de Innovation Award van de Fork Truck Association (FTA) in Groot-Brittannië gekregen. De jaarlijkse terugkerende FTA-prijzen worden uitgereikt voor prestaties op vier gebieden: innovatie, veiligheid, milieu en ergonomie.

Lezers van het vakblad Storage Handling Distribution kiezen de winnaars. De Toyota 7FG/FD-serie won door het geavanceerde systeem SAS voor actieve stabiliteit de innovatieprijs met voorsprong. Het SAS- systeem wordt toegepast op alle Generation 7-heftrucks met verbrandingsmotor en met hefvermogens van anderhalf tot vijf ton. Daarnaast is SAS ook toegepast op de nieuwe serie elektrische vierwielheftrucks met hefvermogens van anderhalve tot drieënhalve ton en uitgerust met nieuwe wisselstroommotoren.

Reageer op dit artikel