nieuws

Kijken op moeilijk bereikbare plaatsen

bouwbreed

De Provision 100 van Sylvania maakt het mogelijk, delen van gebouwen te inspecteren die tot voorheen onbereikbaar waren. Te denken valt aan bijvoorbeeld de ruimte achter gevelplaten, een spouw in een buitenmuur, kruipruimtes en leidingkokers.

De Provision 100 bestaat uit een vijfenveertig centimeter lange, waterdichte en flexibele slang met daarin een glasvezelkabel. Aan het ene uiteinde zit een handvat met batterij, drukschakelaar en verstelbaar optiek, aan het andere einde van de slang een lens en een lampje. De gebruiker schuift de slang in de te inspecteren ruimte, klikt het lampje aan en regelt de scherpte. Het apparaat, dat niet meer dan 230 gram weegt, is door zijn flexibiliteit ook goed te gebruiken om een maquette van binnenuit te bekijken.

SLI Benelux, Breda, telefoon (076) 7504411.

Reageer op dit artikel