nieuws

Groen Front

bouwbreed

Bij lezing van het bericht ‘Bouwers Betuwelijn ziek van actie Groen Front’ (Cobouw 2 mei) zou je vermoeden dat het ziekteverzuim onder de werknemers aan de Betuwelijn gaat toenemen. Er is namelijk sprake van “leed”, en aannemers die “lijden”.

Als een paar kleine acties van het Groen Front al leed bewerkstelliggen, hoe moet het de woordvoerster van de projectorganisatie mevrouw J.Quak dan wel niet vergaan bij het aanschouwen van al het echte leed in de wereld? Of sluit zij zich daarvoor af?

Dit soort acties stelt _ ook bedrijfs-economisch _ weinig voor. Indien er niet een post voor is opgenomen in de begroting van de aannemers, komen zij toch redelijk wereldvreemd op mij over. Men zou toch geleerd kunnen hebben van maatschappelijk controversiele zaken zoals de metrolijn en de Stopera te Amsterdam. Daar ging materiaal in vlammen op.

Cobouw, bespaar de lezer dit soort openingskoppen en beperk u tot zaken die werkelijk hout snijden.

Evert Krist, e.krist@dijkstra.com

Reageer op dit artikel