nieuws

Doornbos verkoper van overslagkranen

bouwbreed

rotterdam – Doornbos Verkoop BV in Rotterdam is aangesteld als vertegenwoordiger in de Benelux van EMT International BV, onderdeel van E-crane International Europe en producent van de overslagkranen E-crane. Dat zijn hydraulische kranen, die vooral worden ingezet voor de overslag van bulkgoederen als schroot, kolen, zand, grind en dergelijke.

De E-crane werkt met lage hydraulische werkdrukken en bij de fabricage is vooral gekeken naar de duurzaamheid van de componenten, waardoor de kraan een lange levensduur heeft. De overslagkosten per ton zijn daardoor in vergelijking met andere machines laag.

De E-crane kan naar wens van de klant worden geleverd met een elektro- of dieselmotor. Ook de onderwagen van de kraan kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

De capaciteiten van de standaardmachines liggen tussen de 4 en 35 ton bij een maximale vlucht van vijftig meter. Overslagcapaciteiten tot 2000 ton per uur behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel