nieuws

Bobcat 864 kan meer dan veertig aanbouwstukken hebben

bouwbreed Premium

delft – Bobcat-dealer Brandsma heeft de eerste Bobcat 864 in Nederland geleverd.

Deze ging naar het Delftse Velco Holland. De 864 is met zijn rubberen rupsaandrijving heel geschikt voor werk op een zachte, zanderige of modderige ondergrond. Velco Holland gaat de machines _ het bedrijf kocht er twee tegelijk _ inzetten bij de fundatie van kassen.

Met een grondboor wordt een gat van de juiste diameter geboord en het beton wordt gestort met behulp van een ander aanbouwdeel, een door de importeur aangepaste voederbak.

De rupslader 864 is zeer wendbaar en heeft een maximum snelheid van ruim 10 kilometer per uur. De nominale werkcapaciteit bedraagt 907 kg en de kiplast is 2592 kg. De 864 is een aanvulling op het programma compacte wielladers van Bobcat, dat uit elf modellen bestaat in de gewichtsklasse van 1,2 tot 4,5 ton en een nominale werkcapaciteit van 317 tot 1600 kg. Aan de machines zijn meer dan veertig aanbouwstukken te hangen.

Velco Holland heeft twee Bobcats tegelijk in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel