nieuws

Toplaag maakt beton drie keer zo sterk

bouwbreed Premium

Altach uit Burgerbrug introduceert op de beurs de duurzame toplaag Westox Pavex voor betonnen vloeren en wanden. Volgens het bedrijf maakt de toplaag beton drie keer zo sterk als het nu is, en biedt het bescherming tegen olie, benzine en zuren.

De slijtvaste coating gaat een verbinding aan met het beton en sluit het beton volledig vloeistofdicht af.

Westox Pavex is geschikt voor vloeren en wanden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Altach biedt het materiaal aan in diverse kleuren, motieven en patronen, zodat ook logo’s kunnen worden geintegreerd. De coating is gemaakt op basis van granaat en cement en kan volgens de leverancier goed worden verwerkt in moeilijke contouren en schuine of bochtige vlakken.

Standnummer H 1213

Reageer op dit artikel