nieuws

Schilders zien brood in centrum verfonderzoek

bouwbreed Premium

eemnes – Het ECCS (European Centre for Coating and Surface Technology) heeft bestaansrecht. Dat blijkt uit een rondvraag onder schilders en andere oppervlaktebehandelende bedrijven.

Ing. M. de Jonge van het ECCS maakte dat bekend op de algemene ledenvergadering van de VOM (Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen). Het ECCS biedt de mogelijkheid om voor 20.000 tot 25.000 gulden een onderzoek te laten doen op het gebied van oppervlaktebehandeling.

“Er is vooral veel vraag naar de ontwikkeling van watergedragen producten”, aldus De Jonge. Het ECCS garandeert geheimhouding en is een project van de Hogeschool Enschede, in samenwerking met de Fachhochschule Niederrhein, de Fachhochschule Osnabruck en de Hogeschool IJsselland.

Reageer op dit artikel