nieuws

Nouwen (ANWB) krijgt AVBB-prijs

bouwbreed

De voormalige hoofddirecteur van de ANWB P. Nouwen is bedacht met de AVBB-prijs. Deze wordt gegeven aan een persoon of instelling die zich gedurende meerdere jaren op nationaal en/of internationaal niveau uiterst verdienstelijk heeft gemaakt voor de bedrijfstak bouw.

Nouwen krijgt de prijs vanwege zijn jarenlange strijd voor een goede mobiliteit in Nederland.

De prijs is eigenlijk ook een beetje voor de ANWB als geheel, getuige de tweede reden. Die is de promotie van het culturele erfgoed waarlangs diverse toeristische routes zijn gemaakt.

Wegens verblijf buitenslands kon de prijs niet worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse AVBB-congres. Daarom konden de aanwezigen op video zien hoe Nouwen de prijs eerder in Berlijn in ontvangst mocht nemen.

Reageer op dit artikel