nieuws

Traditionele hamburgers

bouwbreed

Bij honderden gingen ze er tijdens de open dagen van Van der Spek Vianen weer door, de traditionele hamburgers. Dit keer aangevuld met sates. Hetgeen een enkeling de opmerking ontlokte dat het laatste vast en zeker een gevolg was van de opleving die Kobelco te zien geeft ten aanzien van zijn graafmachines.

Van der Spek Vianen is importeur van de machines van deze Japanse fabrikant, die na een moeizame periode is teruggekomen met de robuuste serie Dynamic Acera. De machines stonden in slagorde in de hal en op het buitenterrein, bewonderd door vele honderden bezoekers.

Behalve de Kobelco’s waren ook onder meer de Liebherr-kranen te zien en de overslagmachine op rupsen, die onlangs is geleverd aan het zandoverslagbedrijf Buijs in Leerdam. De machine was voor de gelegenheid even naar het oude nest teruggehaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels