nieuws

CUR en NIROV sluiten samenwerkingscontract

bouwbreed

den haag – De netwerken van de civieltechnici, verenigd in CUR, en professionals in ruimtelijke ordening, verenigd in NIROV, gaan samenwerken. Gisteren tekenden zij een samenwerkingsovereenkomst. Doel is de gezamenlijke aanpak van meervoudig ruimtegebruik, dat oplossingen kan bieden voor de schaarste aan ruimte en de toenemende vraag naar verbetering van de kwaliteit ervan. Beide partijen willen komen tot daadwerkelijke toepassingen en een gezamenlijke cultuur, waaruit nieuwe ontwikkelingen kunnen ontstaan.

CUR, civieltechnisch centrum uitvoering, research en regelgeving is gevestigd in Gouda, NIROV, Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, zetelt in Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels