nieuws

Schildersbedrijven garanderen tien jaar onderhoud

bouwbreed Premium

gouda – Onder de naam Schilder AF Garant Plan bieden erkende schilders sinds gisteren een tienjarig prestatieonderhoudscontract voor particuliere huiseigenaren.

Het plan wordt gedragen door drie partijen: Arenda, een volle dochter van de ING-Bank, de schilderserkeningsregeling AF en SFS Pensioenen en Verzekeringen. Gezamenlijk hebben zij het bedrijf Palitra opgericht.

De basis van het Garant Plan vormt een tienjarig prestatiecontract. Na een grondige inspectie wordt het onderhoud op het gewenste niveau gebracht en conform de afspraken weloverwogen over de gehele contractsduur verdeeld. De spreiding van het onderhoud komt geheel voor rekening van de deskundigheid van de schilder. De huiseigenaar betaalt gedurende tien jaar maandelijks een vast bedrag, dat niet wordt beinvloed door inflatie en loonstijgingen.

Mocht het schildersbedrijf het laten afweten, dan zorgt het Garant Plan dat een ander erkend bedrijf het werk overneemt zonder een cent meerkosten voor de klant.

Voorlopig doen tien bedrijven mee. Na drie of vier maanden wordt deze groep uitgebreid met nog eens negentig bedrijven. Na een jaar worden andere erkende bedrijven in de gelegenheid gesteld om het Schilder AF Garant Plan aan te bieden.

Reageer op dit artikel