nieuws

EU-geld voor locatie kantoren Hoogezand

bouwbreed Premium

sappemeer – De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft een toezegging van 2,8 miljoen gulden Europese subsidie gekregen voor de ontwikkeling en ontsluiting van een (stations-)kantorenlocatie in het centrum van Hoogezand.

In dit nieuwe stationsgebied komt een hoogwaardige locatie voor de vestiging van ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. Door de toekenning van de bijdrage is de realisatie van het 14,3 miljoen gulden kostende project een stap dichterbij gekomen.

De 14,3 miljoen gulden is nodig om de benodigde percelen te verwerven, bestaande gebouwen te slopen en een tunnel, brug en enkele wegen aan te leggen. In de loop van 2000 wordt begonnen met de aanleg van de brug en het verlengen van de Erasmusweg. De werkzaamheden aan de infrastructuur worden medio 2001 afgerond. Aansluitend zullen bouwactiviteiten plaats gaan vinden.

Reageer op dit artikel