nieuws

Stuurgroep buigt zich over stortplaats

bouwbreed Premium

dordrecht – De gemeenten Dordrecht en Sliedrecht en de provincie Zuid-Holland richten een stuurgroep op waarin zij alle zaken rondom de omstreden stortplaats Derde Merwedehaven in Dordrecht gaan bespreken. Directeur C. de Cloe van Ernst en Young Consulting is als extern deskundige aangetrokken om het overleg tussen de partijen te begeleiden.

De nieuwe stuurgroep moet beslissingen voorbereiden over gevoelige onderwerpen als verlenging van de exploitatietermijn van de stortplaats tot 2013 en verplaatsing van de gemeentelijke stortplaats Craijestein-West naar de Derde Merwedehaven. In de gemeentelijke stortplaats zijn grote partijen asbest opgeslagen.

De nieuwe milieugedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, L. Huizer, wordt voorzitter van de stuurgroep.

Reageer op dit artikel