nieuws

Kandidaten gezocht voor Rioleringsprijs

bouwbreed Premium

ede – De Stichting RIONED en de Nederlandse Vereniging voor Waterbeheer NVA zoeken kandidaten voor de Rioleringsprijs 2000. De prijs wordt in maart 2000 uitgereikt tijdens de 13e RIONED-dag in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs in Utrecht. De prijs bestaat uit een kunstswerk en een geldbedrag van 7500 gulden. Kandidaten kunnen tot 10 december van dit jaar worden voorgedragen.

De prijs is bestemd voor personen, gemeenten, instellingen, bedrijven of organisaties van Nederlandse origine die door hun werk een stimulerende bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de afvalwaterkringloop en daarbij bijzondere aandacht hebben voor inzameling, opslag, transport en behandeling van afvalwater.

Voordrachten kunnen naar Stichting RIONED in Ede, telefoon (0318) 631 111.

Reageer op dit artikel