nieuws

Buismotoren van Euronorm Duursma

bouwbreed Premium

Euronorm Duursma Groep heeft zijn programma uitgebreid met een serie buismotoren en tandheugels. De introductie van de nieuwe producten houdt in dat Euronorm Duursma Groep nu met name voor tuinbouwtoepassingen een compleet pakket aandrijvingen met begrensde beweging biedt.

De EKF-buismotoren worden geleverd in vijf typen met draaimomenten van 35 tot 130 Nm. Het vermogen is 275 watt bij de kleinste typen en 460 bij de grootste. De aansluitspanning is 230 volt. De buismotoren voldoen aan isolatieklasse E en beschermingsklasse IP44.

Euronorm Duursma Groep voert een EKF-programma aandrijvingen voor begrensde beweging voor het bedienen van ramen, schermen, roldeuren en slagbomen.

Het programma heeft een modulaire opbouw. Dit betekent dat voor elk type een-fase- of drie-fasen-elektromotor in een geschikte aandrijving kan worden voorzien. De aandrijvingen zijn uitgerust met eind- en veiligheidsschakelaar.

Euronorm Duursma Groep, Zutphen, telefoon (0575) 511222.

Reageer op dit artikel