nieuws

BouwWeb onderdeel van internationaal informatienetwerk

bouwbreed Premium

gent – BouwWeb, de Nederlandse aanbieder van informatie voor de bouw op Internet, wordt onderdeel van een internationaal netwerk. Het Belgische bedrijf BricsNet heeft BouwWeb overgenomen.

Eerder dit jaar kocht BricsNet het Amerikaanse bedrijf AEC Info, aanbieder van informatie voor de bouw in Amerika en Canada. BricsNet wil een wereldwijde infrastructuur opbouwen. Het netwerk biedt nieuws, technische informatie, adressen, normen en wetten, software voor het ontwerpen en berekenen van constructies en de mogelijkheid om met andere bouwpartners te communiceren. Jules Verlaan, die in 1995 met BouwWeb begon, is enthousiast over de overname door BricsNet. “Het is het meest progressieve en branchegerichte Internetbedrijf voor de bouw.”

Reageer op dit artikel