nieuws

Facilicom neemt Van der Veldegroep over

bouwbreed

schiedam – Facilicom Bedrijfsdiensten uit Schiedam heeft de aandelen van het installatiebedrijf Van der Veldegroep overgenomen. Die is actief op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en boekte vorig jaar een omzet van 45 miljoen gulden. Voor de 200 werknemers heeft de overname geen gevolgen. Van der Velde, dat opereert vanuit Barneveld, Capelle a/d IJssel, Tilburg en Uithoorn, is actief in de disciplines installatietechniek, brandpreventie, regelsystemen en technisch beheer.

De Van der Veldegroep wordt onder eigen naam ondergebracht bij Facilicom Bouw en Installatie, waar ook Breijer Bouw, Renovatie en Technisch Onderhoud deel van uitmaken. Met deze overname zal de omzet van Facilicom Bouw en Installatie in 1999 de 200 miljoen overschrijden. De aandelen zijn met terugwerkende kracht per 1 januari 1999 overgedaan.

Reageer op dit artikel