nieuws

PU’s van Bison nu ook in bruin

bouwbreed

Lijmfabrikant Bison heeft het assortiment bruislijmen uitgebreid met een bruine variant. Deze is zo’n tien procent goedkoper dan de bestaande varianten. Het gaat om de varianten PU-Tix en PU-Tix Express. De lijmen zijn verkrijgbaar bij de bouwmaterialenhandel en de ijzerwarenvakhandel.

De bestaande typen PU-Tix en PU-Tix Express zijn verbeterd. Ze zijn nu volledig kleurloos en hebben een nog hogere temperatuur- en waterbestendigheid.

Houtlijmen van polyurethaan, bruislijmen, worden toegepast in houtconstructies, gevelbetimmering, botenbouw en bij het verlijmen van hout en schuimmaterialen in combinatie met beton, steen, metaal en kunststoffen. De belangrijkste eigenschappen zijn het vullend vermogen (schuimen) en de hoge temperatuur- en waterbestendigheid.

Bison International, Goes, telefoon (0113) 248248.

Reageer op dit artikel