nieuws

Breevast wellicht in andere handen

bouwbreed Premium

den haag – De laatste stukken van het vastgoedfonds Breevast wisselen mogelijk van eigenaar. Cottingham Corporation en E.A. de Mol van Otterloo (in bezit van ruim 90 procent van de aandelen) hebben bekend gemaakt een bod te willen uitbrengen op de certificaten die ze nog niet hebben. Beide kandidaat-kopers willen 13,38 euro per aandeel (29,50 gulden) betalen, een bedrag dat aanzienlijk hoger ligt dan de 11,35 euro die Breevast dinsdag op de beurs noteerde.

Het plan van Cottingham en De Mol van Otterloo lijkt de epiloog in de overnamestrijd rond Breevast. Branchegenoot Uni-Invest uit Amsterdam probeerde het Utrechtse vastgoedfonds in handen te krijgen, maar gaf vorige maand zijn pogingen op. Het verkocht zijn belang (32,1 procent) aan Cottingham en De Mol van Otterloo.

Reageer op dit artikel