nieuws

Tippelzone Susteren van agenda afgevoerd

bouwbreed

susteren – Onder druk van schadeclaims van gevestigde ondernemers op het bedrijfsterrein Wolfskoul in Susteren hebben B en W, zonder dat ook maar een prostituee heeft kunnen proefdraaien, het ontwerp-plan tippelzone Rangeerweg, van de agenda afgevoerd. Na het uitlekken van het plan trokken de ondernemers, onder leiding van aannemer L. Leerssen van Houtskeletbouw Borger, ten strijde tegen het plan. Zij waren bezorgd dat de bedrijfspanden sterk in waarde zouden dalen en de tippelzone ook prestaties uit Heerlen zou aantrekken.

Leerssen vindt het prima dat de tippelzone van de agenda is gehaald. Toch is hij niet helemaal gerust. Hij wil van B en W ‘zwart op wit’ dat, als de straatprostitutie straks in de regio actief wordt, op de Wolfskoul geen tippelzone komt.

Reageer op dit artikel