nieuws

Gematigd zomerweer

bouwbreed Premium

Vaak krijgen we tussen 18 en 24 juni te maken met een inzinking in het weer, de wind draait naar het noordwesten en daarmee wordt dan koele lucht aangevoerd.

Ook deze week waait de wind veelal uit noordelijke richtingen, maar van echt kil weer met talrijke buien is gelukkig geen sprake. Hogedrukgebieden op de Oceaan hebben een uitloper naar de Britse Eilanden en onze omgeving.

Vandaag en morgen worden wolkenvelden afgewisseld door zonnige perioden, hier en daar kan een bui vallen. Het ziet er niet naar uit dat er deze week grote hoeveelheden neerslag zullen vallen. De maxima liggen vandaag en morgen in het uiterste noorden tussen de 16 en 18 graden, in het zuiden wordt het 18 tot 20 graden. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen.

Vanaf donderdag flinke zonnige perioden en het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt op naar 19-22 graden.

Dinsdag zon onder: 22.03 uur – Woensdag zon op: 5.18 uur

Reageer op dit artikel