nieuws

Plafonds als nieuw met Ceilcote

bouwbreed Premium

Inventec BV introduceert het Ceilcote-proces voor de renovatie van systeemplafonds in Nederland. Het procede is afkomstig uit Engeland. Het bedrijf claimt een aantal kenmerkende voordelen. De originele eigenschappen van het plafond blijven intact: de brandwerendheid en akoestische eigenschappen blijven als voor de behandeling. De behandeling geschiedt in een enkele werkgang inclusief de roosters. De tegels hoeven niet verwijderd te worden. Als belangrijkste voordeel kan gezien worden dat na behandeling een plafond wordt verkregen dat oogt als een nieuw plafond, maar dat tot 80 procent minder kost.

Bij het Ceilcote proces wordt gebruik gemaakt van coatings die speciaal zijn ontwikkeld voor de renovatie van systeemplafonds: procoat voor akoestische plafonds en steelcoat voor metalen plafonds.

Inventec BV, ’t Harde, telefoon (0525) 662357.

Reageer op dit artikel