nieuws

Edith de Bruin en ir. Hein Doeksen

bouwbreed

n Ing. Edith de Bruin en ir. Hein Doeksen zijn toegetreden tot de directie van Bureau Bouwkunde Rotterdam BV. Zij vormen samen met ir. Harrie Hupperts het directieteam.

n Met ingang van 1 augustus aanstaande zal het architectenbureau van ir. Abe Bonnema uit Hardegarijp door drie man worden geleid. Naast de huidige directeur en naamgever van het bureau zullen ir. Jakob Borren en ir. Andre Staalenhoef tot de directie toetreden. Beiden zijn jarenlang als ontwerper-projectarchitect werkzaam geweest bij Bentum Crouwel Architecten in Amsterdam. Bij hun toetreding zal het bureau haar activiteiten voorzetten onder de nieuwe naam Bonnema Borren Staalenhoef Architecten.

n J.F. Maagd is aangetreden als directeur van C.C.T. Infrastructuren in Westervoort. Hij volgt in deze functie R. Corbeek op.

Reageer op dit artikel