nieuws

Bouw speelt bescheiden rol in lintjesregen

bouwbreed Premium

den haag – Dit jaar is het bij de lintjesregen in de bouw opmerkelijk droog gebleven. Ir. G. Blom, de voormalige directeur-generaal van Rijkswaterstaat en D. Wessels in Rijssen, lid raad van bestuur van de Koninklijke Volker Wessels Stevin N.V. hebben binnen de bouwnijverheid de hoogste koninklijke onderscheidingen gekregen. Zij werden benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Voor het overige bleef het in de bouwnijverheid en aanverwante sectoren uitzonderlijk rustig.

Tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau werd benoemd B.A.W. van Gruijthuijsen in Oss, regionaal bestuurslid van de bouwbond FNV, de Stichting Vakopleiding Bouw en technisch adviseur van de plaatselijk Don Bosco-parochie.

Eenzelfde onderscheiding ontving E. de Keizer-Stehouwer in Nieuwegein. Ze was voorheen algemeen directeur van De Keizer Makelaars.

De versierselen behorend bij de onderscheiding Lid van de Orde van Oranje-Nassau ontvingen:

W.L. van Duijn in Katwijk, bestuurslid plaatselijke afdeling bouwbond CNV; A. de Haan in Sint Maartensdijk, bestuurlijk actief voor de bouwbond FNV; W.G. van der Horst in Bakel, bestuurslid bouwbond FNV en vertegenwoordiger van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid; A. van Iperen in Vianen, plaatselijk bestuurslid bouwbond CNV; F.J. Ketting in Katwijk, bestuurslid bouwbond CNV in deze gemeente; A.M. Maatman te Heino, plaatselijk bestuurslid bouwbond FNV; J. Regts in Apeldoorn, bestuurslid van de plaatselijke afdeling bouwbond CNV; A. van der Sluis in Varsseveld, bestuurslid bouwbond CNV ter plekke; T. Stek in Oostwold, bestuurslid plaatselijke bouwbond CNV en tot slot A.M. van Zantvoort in Nuland, plaatselijk bestuurslid van de bouwbond FNV.

D. Wessels, lid Raad van Bestuur van Volker Wessels Stevin, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Reageer op dit artikel