nieuws

Wolkenvelden

bouwbreed

Een depressie bij IJsland bepaalt vanaf vandaag ons weer. Storingen die bij deze depressie horen, trekken over ons land en af en toe valt er enige regen. Met de regen komt zachte lucht onze kant op. In het weekend kan het lokaal meer dan 10 graden worden.

Vandaag is er veel bewolking en vooral in het noorden en westen kan lichte regen vallen. Later op vrijdag neemt de kans op regen in het hele land toe. De wind is matig, aan de kust af en toe krachtig uit het zuidwesten. De temperatuur loopt op tot 8 graden.

Zaterdag overheerst de bewolking opnieuw en op veel plaatsen valt enige regen. Bovendien neemt de wind toe tot krachtig uit het zuidwesten. De temperatuur loopt op tot 9 graden.

Zondag is de kans op opklaringen iets groter, maar de kans op enige neerslag blijft ook dan groot. Plaatselijk kan het ruim 10 graden worden. Het blijft stevig waaien. Aan het zachte en wisselvallige weer met soms veel wind komt ook begin volgende week nog geen eind. De kans op neerslag blijft groot.

Vrijdag zon onder: 18.11 uur – Maandag zon op: 7.26 uur

Reageer op dit artikel