nieuws

Publicatie helpt bij keuze juiste strooier

bouwbreed

ede – Bij het CROW, kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur, is de uitgave ‘Standaardisatie strooimachines’ verschenen. De publicatie informeert over verschillende soorten strooimachines en hun geschiktheid voor wegen en gladheidsbestrijdingsmiddelen. Volgens het CROW is het belangrijk om de juiste machine te kiezen, om te voorkomen dat de strooimiddelen zich ophopen bij verkeerslichten of in de berm terechtkomen. Bovendien is de keuze bepalend voor de veiligheid op de weg. De uitgave geeft ook een overzicht van alle normen en richtlijnen en is voorzien van een trefwoordenlijst en een losse checklist.

CROW-publicatie 131 ‘Standaardisatie strooimachines’ kost 55 gulden en is te bestellen via faxnummer (0318) 621112.

Reageer op dit artikel