nieuws

Boels Verhuur lijft twee concurrenten in

bouwbreed

den haag – Boels Verhuur heeft twee concurrenten overgenomen. De onderneming kocht Amarent P en R Verhuur in Deventer en beide vestigingen van Mietprofi in Duitsland aan. De overnames passen in de ambitieuze expansieplannen van Boels. De twee acquisities versterken de marktpositie van de verhuurder van bouwgereedschappen en materieel.

In de nabije toekomst verwacht Boels nog meer overnames bekend te kunnen maken, die de huidige groei continueren. “We zijn nog niet actief in Friesland en willen ons in de Randstad versterken,” verklaart de woordvoerder van de onderneming.

Boels Verhuur uit Sittard is in ruim twintig jaar uitgegroeid van een eenmanszaak, opgericht door Pierre Boels senior, tot een concern met ruim 120 verhuurshops, vooral in de doe-het-zelfketen Praxis, en – met de acquisitie meegeteld – 38 ‘superstores’, waarvan 29 in Nederland, zeven in Duitsland en twee in Belgie.

Reageer op dit artikel