nieuws

Ontgrinders kopen verplichtingen af

bouwbreed Premium

heel – De ontgrinders, verenigd in de Panheel Groep BV, kopen voor een miljoen gulden de contractuele verplichtingen af die zij hebben na het beeindigen van de baggerwerkzaamheden in Heel. Met de gemeente is een contract gesloten over de afwerking van het gebied.

Burgemeester Van Soest zegt dat B en W en de provincie akkoord zijn met de afkoopsom. Hij verwacht dat ook de raad op 15 december haar fiat geeft. “Het miljoen wordt niet gestopt in een grabbelton. Tegenover de betaling staan verplichtingen”, zegt de burgemeester. De werkzaamheden die de Panheelgroep nog moet uitvoeren zijn: gedeeltelijke aanleg van een randweg in Panheel, opknappen van het gebied Sleijdal, plaatsen van een nieuwe brug in het gehucht Pol en uitbaggeren van de havenmonding in Wessem. Het extraatje komt heel goed van pas.

Reageer op dit artikel