nieuws

Bouwbeurs niet voor grondverzetmaterieel

bouwbreed Premium

leidschendam – Voor bezoekers van de Bouwbeurs in februari 1999 zal er op het gebied van grondverzetmaterieel nauwelijks iets te bewonderen zijn. De brancheorganisatie BMWT vindt dat zijn leden organisatie op deze pure B en U-beurs niets te zoeken hebben.

De exposantenlijst laat dan ook weinig zien dit terrein, ondanks het feit dat de vroegere Bouwmaterieelbeurs min of meer is geintegreerd in de Bouwbeurs. Het getoonde grondverzetmaterieel zal zich beperken tot enkele kleinere machines die multifunctioneel kunnen worden ingezet op de bouwplaats.

De BMWT heeft zijn leden in deze geadviseerd om uitsluitend typisch B en U-materieel te presenteren. Volgens directeur A. van Loon kunnen de grondverzetmachines leveranciers hun marketingguldens elders beter besteden. Zijn organisatie geeft overigens zelf wel acte de presence.

Reageer op dit artikel