nieuws

Bingo om opdracht voor nieuwbouw dakdekkersbedrijf

bouwbreed Premium

oude pekela – In de hoop alle andere relaties niet voor het hoofd te stoten heeft dakdekker Koerts uit Oude Pekela aan de hand van een bingo een selectie gemaakt van zes aannemers die een offerte mogen uitbrengen voor de bouw van het nieuwe onderkomen van zijn bedrijf.

De dakdekker groeit op de huidige locatie uit zijn jasje. Het nieuwe pand moet volgend jaar mei klaar zijn. Met de bouw is een bedrag van een half miljoen gulden gemoeid.

“Er zijn 28 aannemers voor wie we geregeld aan de slag zijn. Al deze relaties wilden we een eerlijke kans geven een offerte te maken voor ons nieuwe gebouw”, legt mede-directeur W. van der Sluis van Koerts Dakbedekkingen uit.

Vandaar de keuze voor een bingo. Alle aannemers mochten zelf een nummer kiezen en vervolgens rolde er zesmaal een nummer uit de bingomachine voor de finalisten.

De zes laatste kanshebbers op de order komen uit Groningen, Friesland en Drenthe. Binnen drie weken leveren ze een offerte. Uiteindelijk krijgt de laagste inschrijver de klus.

En de dakdekker hoopt dan maar dat alle andere relaties zich bij de feiten zullen neerleggen en zich als sportieve verliezers opstellen.

Reageer op dit artikel