nieuws

Milde woensdag

bouwbreed Premium

Tijdens de afgelopen nacht liepen de temperaturen in het westen reeds op tot rond 15 gr. C. Ook vandaag worden dergelijke, en lokaal nog wat hogere temperaturen, verwacht. Daarmee is deze woensdag tot dusver de zachtste dag van deze maand. Wel valt er op veel plaatsen af en toe regen. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog, evenals op vrijdag en zaterdag . Alleen de noordelijke regio’s zijn vrijdag gevoelig voor frontale nattigheid. De temperaturen zitten in de lift. Op zaterdag zou het kwik in het binnenland de 20 gr. C kunnen bereiken, lokaal overschrijden.

Regio Noord: Wolkenvelden, mogelijk een bui maar ook zonneschijn. De temperatuur stijgt tot rond 14 gr. C. De wind waait uit het westen en is matig, in het Waddengebied soms krachtig.

Regio Oost en Regio Zuid: Af en toe zon, ook wolkenvelden en op de meeste plaatsen droog. Maximumtemperaturen 15 gr. C. Meest matige westzuidwestenwind.

Regio West: De zon komt af en toe tevoorschijn maar er zijn ook wolkenvelden. Vooral in de Kop van Noord-Holland kan een enkele bui vallen. De temperatuur komt uit op circa 15 gr. C. Verder waait er een matige, aan de kust een vrij krachtige westzuidwestenwind.

Woensdag zon onder: 18.47 uur

Donderdag zon op: 8.03 uur

Reageer op dit artikel