nieuws

Nooteboom verkoopt portaalarminstallaties

bouwbreed

wijchen – Koninklijke Nooteboom Trailers in Alphen aan den Rijn heeft zijn productgroep Portaalarm Containerinstallaties verkocht aan Hyva in Alphen uit dezelfde gemeente, producent van hydraulische laad- en lossystemen. De productgroep is goed voor een jaaromzet van zeven miljoen gulden.

Nooteboom zelf wil zich meer richten op zijn kernactiviteit, het produceren van voertuigen voor het uitzonderlijk wegvervoer. Het bedrijf is daarin reeds Europees marktleider. De door de verkoop vrijkomende productiefaciliteiten en medewerkers zullen worden ingezet om die positie verder uit te bouwen.

Tot november blijft Nooteboom de portaalarminstallaties produceren. Daarna wordt de productie verplaatst naar de Hyva-vestiging in Hoogeveen.

Reageer op dit artikel