nieuws

Prijsvraag voor moderne deur

bouwbreed

rotterdam – Booosting (de Stichting Industrieel Bouwen Nederland) schrijft een prijsvraag uit voor het ontwerpen van de moderne deur, ‘The Dooor’. De prijsvraag staat open voor teams van studenten, pas afgestudeerde ontwerpers, leden en potentiele leden van Booosting. In deze teams moeten zowel ontwerpers als producenten vertegenwoordigd zijn.

De deelnemers moeten een voordeur met portaal ontwerpen, gemaakt van nieuwe materialen en vol elektronica. De deur kan op afstand worden bediend. Hij moet een optimale passieve en actieve veiligheid bieden. De prijsvraag wordt uitgeschreven ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Booosting. Hij is bedoeld om de industrialisatie in de bouw aan te moedigen. Belangstellenden kunnen zich tot 31 juli inschrijven.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij het secretariaat van Booosting, tel. (010) 4156304, e-mail paarch0714wxs.nl .

Reageer op dit artikel