nieuws

Raad van bestuur Heijmans uitgedund

bouwbreed

Jan Rothweiler (links) vertrekt bij Heijmans. Het lid raad van bestuur van deze aannemer uit Rosmalen heeft “om redenen van persoonlijke aard besloten per 1 juli zich terug te trekken als lid raad van bestuur”. Naar de achtergrond van het vertrek kan slechts worden gegist. De normaal zeer open aannemer weigert elke vorm van toelichting. De twee resterende leden (rechts) nemen de activiteiten van Rothweiler over.

Ir. J.C. Rothweiler (54) werkt sinds 1971 bij Heijmans. Voordat hij op 1 januari 1995 toetrad tot de raad van bestuur was hij directielid van de divisie Wegen- en Waterbouw. In het boek Den Heijman, Historie van Heijmans 1923 1993 schetst hij een redelijk rooskleurig beeld van de onderneming. “De contacten zijn er goed en iedereen kan bij iedereen binnenkomen voor een praatje. En dat gebeurt dan ook nog steeds regelmatig.” De laatste zin uit het interview met hem: ‘Heijmans is voor hem van het begin tot aan het pensioen’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels