nieuws

Kantoor Limburgse KvK nabij De Geusselt

bouwbreed Premium

Het gemeentebestuur van Maastricht heeft onlangs het bestemmingsplan De Geusselt gepresenteerd. In de plannen is onder andere de nieuwbouw (8000 m2) voor de Kamer van Koophandel voor Zuid-Limburg opgenomen. De bouw moet in 1999 aanvangen.

Om het Geusseltgebied zoveel mogelijk bereikbaar te maken is aan de Balijeweg een halte voor de sneltramverbinding met Heerlen gepland en wordt de stadbusverbinding doorgetrokken naar het bedrijventerrein. De bestaande sporthal De Geusselt aan de Olympiaweg vormt een sta-in-de-weg voor het gebied richting Amby waar nieuwe bedrijfsruimten moeten komen. Aan de voorzijde van het MVV-stadion is reeds een bedrijvencentrum gerealiseerd. Achter de staantribune komt nog een partycentrum, een kleine parkeergarage en een showroom. Achter de hoofdtribune van het stadion is een bedrijvencentrum gepland.

Reageer op dit artikel