nieuws

Credo ontwikkelt woonpark in Noordseschut

bouwbreed Premium

Credo Integrale Planontwikkeling BV te Oosterbeek, Arcadis Heidemij en de gemeente Hoogeveen zijn bezig met de ontwikkeling van een zogenaamd woonpark in Noordseschut. Het gaat daarbij om een bouwplan van zo’n veertig luxe villa’s op kavels groter dan 1000 m2.

Het woonpark komt op een oud sloopterrein van 2,5 hectare dat onderdeel is van een voormalig woonwagenkamp. De gemeente koopt de vervuilde grond en zorgt voor de sanering. Naar alle waarschijnlijkheid vangt de bouw op zijn vroegst pas volgend jaar aan.

Het vervuilde sloopterrein stond wel bij de provincie Drenthe op de nominatie om gesaneerd te worden, maar had geen urgentie. De sanering kon daardoor nog wel 20 tot 30 jaar op zich laten wachten.

Reageer op dit artikel