nieuws

Soms wat regen

bouwbreed Premium

Een omvangrijk hogedrukgebied op het midden van de Oceaan bepaalt voorlopig het weerbeeld in onze streken. Afwisselend worden koude en minder koude luchtmassa’s aangevoerd. Deze veroorzaken nu en dan veel bewolking waaruit wat regen of een bui kan vallen. Bovendien is er zo nu en dan ruimte voor zonneschijn dankzij uitstulpingen van het hogedrukgebied. De temperaturen bereiken in de loop van het weekeinde hun hoogste waarden: zo’n 9 gr. C.

Regio Noord: Wolkenvelden en kans op enige regen maar later op de dag ook een enkele opklaring. Middagtemperaturen omstreeks 7 gr. C. Matige, in het Waddengebied een vrij krachtige west tot noordwestenwind.

Regio Oost: Wolkenvelden en enige tijd regen of motregen.

Maximumtemperaturen 7 gr. C. Matige west tot noordwestenwind.

Regio Zuid: Overwegend bewolkt weer met enige tijd wat (mot)regen.

Middagtemperaturen oplopend tot 7-8 gr. C en er waait een matige west tot noordwestenwind.

Regio West: Wolkenvelden en enige tijd regen of motregen. Later op de dag kans op een enkele opklaring. Maximumtemperaturen 7-8 gr. C. Meest matige west tot noordwestenwind.

Donderdag zon onder: 18:37 uur Vrijdag zon op: 6:58 uur

Reageer op dit artikel