nieuws

Vos verkoopt bouwbedrijf aan

bouwbreed

Vos Holding BV in Alkmaar gaat de bouw- en aannemingsmaatschappij overdoen aan Heddes Bouw BV in Hoorn. Vos Holding bestaat naast een bouw- en aannemingsmaatschappij uit een aantal beheers- en beleggingsmaatschappijen alsmede drie ontwikkelingsmaatschappijen.

De aannemingsmaatschappij bouwde tot nog toe uitsluitend voor de eigen ontwikkelingsmaatschappijen binnen de holding. Maar de orderportefeuille – 300 tot 500 te bouwen woningen in de driehoek Purmerend, Hoorn, Alkmaar – is te groot voor de bouw- en aannemingsmaatschappij, die beschikt over 28 medewerkers.

In plaats van te proberen het bouwbedrijf uit te bouwen, werd besloten de bouw van de geplande woningen te laten uitvoeren door Heddes Bouw BV te Hoorn onder de conditie dat Vos Bouw- en Aannemingsmaatschappij met de 28 medewerkers in zijn geheel werd overgenomen.

Heddes is daarmee akkoord gegaan. De transactie zal officieel op 1 april aanstaande zijn beslag krijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels