nieuws

Veel variatie in opbouw betonmengers van BHS

bouwbreed Premium

BHS GmbH uit Sonthofen stelt met de Monomix een menginstallatie voor die door zijn flexibele opbouw aan uiteenlopende, grote en kleine bouwlocaties is aan te passen. Aan de inzetmogelijkheden van de installatie worden volgens de fabrikant nauwelijks grenzen gesteld.

De opbouwtijd van de complete installatie vraagt een dag. De variatie in opstelmogelijkheden is groot waardoor, ook bij begrensde bouwplaatsafmetingen, steeds een optimale benutting van het terrein mogelijk is. De standaard installatie levert 80 m3/h maar is in korte tijd in te richten voor een productie van 120 m3/h. Met de doseerinrichting zijn tot maximaal acht verschillende toeslagmaterialen te verwerken. De transportbreedte van de afzonderlijke modules blijft binnen de 3,20 meter.

Van andere orde is de Duomix 300. Deze opvolger van de Duomix 250 is een eveneens snel inzetbare betonmenger met een capaciteit van 300 m3 per uur. Het hart van de installatie is een BHS dubbele droge menger met twee mengassen. De Duomix 300 wordt op de Bauma geexposeerd met complete elektronische weeginstallatie.

BHS Betonmenginstallatie type Monomix, met een capaciteit van 80 m3/h.

Reageer op dit artikel