nieuws

Nog heel zacht

bouwbreed

Vanmiddag is het weer genieten met vrij veel zon en middagtemperaturen tot lokaal 16-17 gr. C in het zuidoosten. Ook de kustgebieden doen volop mee omdat de wind aflandig is. Zaterdag is het nog heel zacht maar in de loop van de dag komt er wel een front met bewolking en regen opdraven. Ook op zondag zijn we het front nog niet direct kwijt. Het zou dan aanvankelijk nog wat kunnen regenen. Na het weekeinde is het overheersend droog met wat lagere temperaturen. Over de hoeveelheid zon valt nog weinig te zeggen.

Regio Noord: Van het westen uit meer bewolking gevolgd door enige regen in de middag of avond. Temperaturen maximaal 12 gr. C. Matige, in het Waddengebied een krachtige zuid tot zuidwestenwind.

Regio Oost: Eerst nog af en toe zon. Tijdens de middag en avonduren meer bewolking en later kans op regen. De temperaturen lopen nog op tot 13-14 gr. C. De wind is matig van sterkte en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Regio Zuid: Aanvankelijk zon, later meer bewolking en kans op regen. Temperaturen oplopend tot 14-15 gr. C. Matige, in Zeeland een vrij krachtige tot krachtige zuid tot zuidwestenwind.

Regio West: Van het westen uit meer bewolking gevolgd door enige regen in de middag en avond. Matige, aan de kust een krachtige zuid tot zuidwestenwind. Middagtemperaturen 12 gr. C.

Vrijdag zon onder: 18.01 uur

Maandag zon op: 7.38 uur

Reageer op dit artikel