nieuws

Denison biedt grotere serie Hybrid pompen

bouwbreed

De Hybrid pomp van Denison, een combinatie van PV20 en een T6C pomp met 13 slagvolumina van 11 en 100 cc/omw. is aangevuld met een nieuwe pompen serie. De nieuwe lijn bestaat uit een PV29 gecombineerd met de schottenpomp serie T6D met 12 slagvolumina tussen 48 en 182 cc/omv, met een T6C, met 13 volumina tussen 11 en 100 cc/omw. of een T7B met 10 slagvolumina van 6 tot 50 cc/omw.

Met deze combinaties zijn variabele pompen te creeren van 250 cm3/omw. met piekdrukken tot 300 bar. Het aandrijf-toerental ligt tussen de 400 en 2400 omw/min. De gehele serie heeft slechts 1 zuigaansluiting en separate persaansluitingen. Verder kan het regelbare pompgedeelte worden voorzien van een drukcompensator in combinatie met load sensing, een vermogensregeling of worden gecombineerd met elektrische 0-stand schakeling.

De compacte en stille Hybrid pomp is te gebruiken in mobiele werktuigen zoals kranen, vorkheftrucks en vuilniswagens.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels