nieuws

Bouwfonds gaat Schilder overnemen

bouwbreed

Bouwfonds in Hoevelaken gaat de niet-bouwactiviteiten van Schilder Bouw BV overnemen. De bouwactiviteiten worden door HBG-dochter Intervam overgenomen. De gesprekken daarover tussen Bouwfonds en Schilder Bouw BV verlopen zodanig, dat binnenkort overeenstemming wordt verwacht.

Schilder Bouw, volledig in eigendom van de familie Schilder, is actief op het gebied van projectontwikkeling en bouw, voornamelijk in Noord-Holland. Het bedrijf heeft een omzet van f. 120 miljoen en er werken circa 300 mensen. De meesten van hen gaan naar Intervam.

De familie Schilder heeft het bedrijf in de etalage gezet om de continuiteit op langere termijn zeker te stellen.

Volgens HBG-woordvoerder Arno Pronk zijn er nog geen deals gesloten tussen Intervam en Bouwfonds over de grondposities die Schilder heeft. De veronderstelling is echter gewettigd dat er een boeiende samenwerking tussen beide bedrijven komt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels