nieuws

Somber en zacht

bouwbreed Premium

De kou-inval is weer ten einde, hij was kort maar fel. In heel West-Europa is de temperatuur al weer flink gestegen. Zoals het er nu naar uit ziet komt het winterweer voorlopig niet terug. Het weekeinde, en ook volgende week, is het vrij zacht met half tot zwaar bewolkt weer en nu en dan kan er wat regen vallen. Maar grote neerslaghoeveelheden worden niet verwacht. Vorig jaar stonden we juist aan de vooravond van een koudegolf, die begon op 20 december en tot 11 januari zou duren. Op veel plaatsen kwam het kwik in die gehele periode niet boven nul.

Regio Noord: Wolkenvelden en wat zon, hoogstens een licht buitje. In de nacht en vroege ochtend temperatuur tussen de 2 tot 4 gr. C. Maxima rond de 7 gr. C. De zuidoostenwind is matig.

Regio Oost: Half tot zwaar bewolkt en vrijwel droog. In de nacht en ochtend temperaturen tussen de 2 en 4 gr. C, maxima 7 tot 9 gr. C. De zuidoostenwind is matig.

Regio Zuid: Wolkenvelden en wat zon, droog. In de nacht en ochtend temperaturen tussen de 3 en 5 gr. C. Maxima 8 tot 10 gr. C. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

Regio West: Half tot zwaar bewolkt en kans op een buitje. In de nacht en vroege ochtend temperaturen tussen de 4 en 7 gr. C, maxima 7 tot 9 gr. C. De zuidoostenwind is matig.

Vrijdag zon onder: 16.28 uur

Maandag zon op: 8.47 uur

Reageer op dit artikel