nieuws

Schuurmachines voor beton licht en stil

bouwbreed

Voor het schuren van betonnen vloeren brengt Holland Industriele Diamantwerken twee nieuwe elektrische machines op de markt, de Diamatic 500 en 650. Beide zijn licht en relatief stil ten opzichte van andere apparaten.

De Diamatic schuurmachines zijn geschikt voor zowel droog als vochtig beton. Ze verwijderen verflagen, lijm, markeringen enzovoort en leveren een glad oppervlak af. De Diamatic 500 en 650 schuren een strook van respectievelijk 500 en 650 millimeter breed. Ze hebben allebei drie diamantschijven. De snelheid is aanpasbaar, tot 1000 toeren respectievelijk 1250 toeren per minuut.

Bij het schuren worden geen chemicalien toegepast. Het oppervlak is na de bewerking zeer vlak en glad. Het vormt een goede ondergrond voor lijm, verf of een andere behandeling. Bij de Diamatic schuurmachines horen een aantal accessoires, zoals een speciale stofzuiger.

Reageer op dit artikel