nieuws

Ankers zeer goed bestand tegen corrosie

bouwbreed

Fischernederland BV in Weesp introduceert ankers van een nieuw soort staal, dat zeer goed bestand is tegen corrosie. Het is een legering van chroom, nikkel en molybdeen, met een extra hoog stikstofgehalte. De bevestigingsmiddelen zijn in het bijzonder bedoeld voor overdekte zwembaden en andere agressieve omgevingen. Volgens Fischernederland heeft het nieuwe staal zich al bewezen, want er zijn reeds twee zwembaden mee hersteld.

Er worden drie typen ankers in de corrosiebestendige staalsoort aangeboden: het fischer Zykonanker FZA, het inslaganker FZEA en het combi-reactie-anker FCR-A. Deze zijn geschikt voor gebruik in de trekzone. Ook de fischer draadstang RGM kan in de nieuwe staalsoort worden geleverd. De bevestigingsmiddelen worden in opdracht vervaardigd.

Reageer op dit artikel