nieuws

Infrastructuur speels over het voetlicht

bouwbreed

De Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers is op Infrastructuur-tournee. Naast een theatervoorstelling, waarin de mobiliteitsontwikkeling in Nederland op speelse manier wordt belicht, kan men op een tentoonstelling zien hoe de grond-, water- en wegenbouw omgaat met thema’s als ontwerp en uitvoering, arbeidsomstandigheden en veiligheid, milieu, ondergronds bouwen en mobiliteit.

Maquettes, modellen, computerprogramma’s en videoprodukties met ingesproken boodschappen van de ministers Jorritsma, Wijers, De Boer en staatssecretaris Netelenbos maken het geheel tot een gevarieerde presentatie. De tentoonstelling is op 3 oktober te zien in de Stadsschouwburg in Nijmegen, op 7 oktober in Theater ’t Spant te Bussum en op 21 oktober in de Stadsschouwburg in Tilburg. Voor aanmeldingen kan men zich wenden tot het Nederlandse Evenementen Bureau, tel. 055 – 579 1115. De foto geeft een impressie van de voorstelling, zoals die al in cultureel centrum De Lawei in Drachten werd gehouden.

Reageer op dit artikel