nieuws

Europees congres over betonmortel

bouwbreed Premium

Van 23 tot 26 juni 1998 houdt de European Ready Mixed Concrete Organization (ERMCO) een congres in Lissabon over de productie en toepassingen van beton. Er worden lezingen gehouden over de grondstoffen, kwaliteitsbeheersing, speciale betonsoorten, duurzaamheid, nieuwe technologieen en bijzondere constructies. ‘Concrete for Construction Professionals’ is een Europees congres. De doelgroep bestaat uit iedereen die gebruik maakt van beton, opdrachtgevers zowel als architecten, constructeurs en fabrikanten. Tijdens het congres wordt een expositie gehouden van producten en diensten. Daar is onder andere het meest moderne materieel voor de productie en het transport van betonmortel te zien.

Informatie is te verkrijgen bij C.F. Woortman van de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN), tel. 0343 533033, fax 0343 533314.

Reageer op dit artikel