nieuws

Bouwcontracten in Duitsland blijven struikelblok

bouwbreed Premium

Contracten met Duitse zakelijke partijen blijken nog steeds het grootste struikelblok te zijn voor Nederlandse bouw- en montagebedrijven.

Ondernemers die op langere termijn in de bondsrepubliek willen werken dienen zich te verdiepen in de Duitse regelgeving voor contracten. Zonder die aandacht is het gevaar van een gerechtelijk proces of een financieel verlies groot.

De Nederlands-Duitse KvK uit Dusseldorf houdt op 13 november in hotel De Bilderberg in Oosterbeek een bijeenkomst over bouwcontracten. Aan de orde komen onder meer de regelingen volgens de VOB/B en het burgerlijke wetboek, de algemene voorwaarden, garantietermijnen en prijsafspraken.

Centraal staan die dag voorbeelden uit de praktijk waarbij inbreng van de deelnemers uitermate is gewenst.

Nadere inlichtingen: tel. (49) 211 4987201 en fax (49) 211 4987249

Reageer op dit artikel